MAGNETISCHE FOTOKADERS in groot formaat

MAGNETISCHE FOTOKADERS in groot formaat

Vernieuw uw wanddecoraties voor slechts een prikje van de normale prijs !

Lees meer
 • Gratis verzending vanf €75
 • De allerbeste prijzen !
 • 14 dagen retour !
 • 100% tevredenheidsgarantie !
Stijlvolle producten
MAGNETISCHE FOTOKADERS in groot formaat

Ons interieur ligt ons nauw aan het hart. Hierbij speelt datgene wat aan onze muren hangt een belangrijke rol, want het is meestal de reflectie van onze gevoelens en van onze persoonlijke smaak. Jammer genoeg is mooie en kwaliteitsvolle wanddecoratie niet goedkoop en is de kostprijs om te vernieuwen dikwijls de grote struikelblok. Dat oubollige portret, die foto van een kleinkind dat inmiddels een puber is geworden, of eender welke wanddecoratie die dringend aan vernieuwing toe is vervangen door nieuwe eigentijdse stukken wordt steeds weer uitgesteld.

 

ART-BOX maakt met zijn MAGNETISCHE FOTOKADERS komaf met dit probleem. Voortaan hoeft u helemaal niet meer diep in uw geldbeugel te tasten om steeds opnieuw uw bezoekers en zelfs uw eigen familie te verrassen met uw nieuwe interieur look, dit telkens voor een fractie van wat u anders zou moeten betalen. 

 

Het volstaat voortaan om ons uw favoriete design te laten afdrukken op hoogwaardig fotopapier en in  amper een paar minuutjes tijd verandert u uw fotokader en uw interieur naar uw eigen smaak, dit telkens opnieuw zonder zware kosten. U hangt daarbij helemaal niet aan ons vast. Heeft u nog wat oude maar heel mooie foto's voor een collage ? Of heeft u elders het voor u perfecte design gevonden ? Geen nood, u bent volledig vrij om altijd datgene in uw fotokader te plaatsen wat u zelf wilt. 

 

Maar wat is een MAGNETISCHE FOTOKADER ?

 

Een MAGNETISCHE FOTOKADER bestaat uit 2 delen hoogwaardig gegoten plexiglas waarbij beide platen aan elkaar worden gehouden door magneten dewelke in de 4 hoeken van de platen worden geplaatst. 

 

Tussen deze beide platen wordt de foto van uw keuze geplaatst. Het volstaat om beide platen van elkaar te schuiven, de nieuwe foto ertussen te plaatsen, de platen opnieuw met elkaar te verbinden en uw prachtige fotokader kan opnieuw worden opgehangen. Alles klaar op amper een paar minuutjes van uw tijd en uw nieuwe look van uw interieur is een feit. Doordat uw MAGNETISCHE FOTOKADER op 1 cm afstand van de muur wordt gehouden krijgt u bovendien een zwevend effect wat dit product nog meer doet schitteren. Wedden dat dit uw favoriete plekje in huis wordt ?

 

Hoe gaat u nu best te werk bij uw keuze ?

 

 • Vooreerst kiest u de gewenste afmetingen van uw MAGNETISCHE FOTOKADER. Wij hebben deze in meer dan 35 verschillende maten, en zelfs indien u uw favoriete afmeting niet kan terugvinden kunnen wij u zeker en vast helpen. Een simpel berichtje of telefonisch contact en wij bezorgen u de prijsofferte voor de kader naar uw keuze.

 

 • Vervolgens dient u te kiezen naar welke dikte van de beide platen uw voorkeur uitgaat. Voor de achterste plaat heeft u de keuze tussen 3mm en 5mm en voor de voorplaat tussen 3mm, 5mm en 10mm. Het spreekt vanzelf dat de dikste voorplaat ook het mooiste effect geeft maar zelfs reeds bij een 3mm voorplaat zal u versteld staan bij de pracht van het resultaat. 

 

 • De volgende stap is de kleurkeuze van de achterplaat. Bij 3mm achterplaat bieden wij u een uitgebreid gamma aan kleuren aan,  u hoeft enkel maar uit te kiezen welke kleur uw voorkeur geniet. Bij een 5mm achterplaat is de kleurkeuze beperkt tot transparant, zwart of wit.

 

 • Tot slot blijft er nog de keuze van uw favoriete fotodesign. U kan elk door ons aangeboden design uit onze collectie kopen aan de prijzen vermeld onder de uitvoering "Posters" maar zoals reeds eerder gezegd is dit helemaal geen verplichting. Vindt u toch bij ons uw gedroomde design, dan kan u dit steeds bijbestellen. Een nieuwe fotokader kopen is dan helemaal niet meer nodig, die heb je voortaan voor altijd.

 

 • Rest u enkel nog uw prachtige MAGNETISCHE FOTOKADER op te hangen. Het spreekt vanzelf dat ook een passend ophangsysteem bij elke kader is inbegrepen. 

 

Enkele belangrijke tips :

 

 • Een enig mooi effect krijgt u wanneer u kiest voor een foto met afmetingen dewelke niet de volledige kader bestrijkt ( voorbeeld: een kader van 60cm x 60cm met een foto van 40cm x 40cm waardoor aan alle zijden een 10cm brede rand ontstaat ). Met een kleurplaat achteraan bekomt u aldus een mooi kadereffect en bij een transparante achterplaat op een egaal gekleurde muur is het effect werkelijk uniek.

 

 • Niet alleen foto's kunnen worden toegevoegd. Heeft u nog een enig mooi en uniek stukje textiel, een handgeschreven tekst om nooit meer te vergeten of iets anders dat voor u blijvend mooie herinneringen oproept ? U kan dit alles voortaan koesteren dankzij onze MAGNETISCHE FOTOKADERS. Nooit gevaar voor beschadiging van uw foto's, enkel nog genieten geblazen !