• Gratis verzending vanf €75
  • De allerbeste prijzen !
  • 14 dagen retour !
  • 100% tevredenheidsgarantie !

Levertijd en verzendkosten

levertijd en verzendkosten

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen proberen wij steeds binnen een bepaalde termijn te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn ofwel exclusief, ofwel inclusief verzendkosten, dit naargelang het product zelf. De informatie over het al dan niet aanrekenen van verzendkosten staat voor elk product steeds aangegeven op de productpagina. Verzendkosten zijn steeds gratis bij bestellingen vanaf €35

Levering verloopt via de postbode, pakketbezorgen van BPost of via onze eigen bezorgdienst. De dag van verzending krijgt u steeds van ons een e-mail met de gegevens en het trackingnummer van uw zending. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het juiste moment van aflevering niet garanderen.